Naše porota
Jan Smutný Tomio Okamura Karel Herčík
poslanec parlamentu ČR viceprezident AČCKA historik
Odborníci nominovaní partnerskými restauracemi:
Jaroslava Ptáčková
- provozovatelka restaurace Koliba, kavárna v Maštali a pizzerie Nostra.
V oboru gastronomie se pohybuje díky své rodině již od 15let. Od roku 1999 podniká v hostinské činnosti. Provozuje již 5. rokem restauraci Koliba, kavárnu v Maštali v Sobotce a nově také pizzerii Nostra v Mladé Boleslavi.
Rostislav Janda
Po vystudování gastronomické školy v Liberci a získávání zkušeností v malých restauracích, prošel i známé podniky v regionu. Začínal s rozjezdem hotelové restaurace Galatea, vařil řadu let v Dětěnicích, poté v restauraci Golf v Mladé Boleslavi a svoji pouť prozatím přerušil s návratem do restaurace Galatea. Jeho oblíbená část kulinářství spočívá ve studené kuchyni, kde se může opřít o zkušenosti z kuchyně francouzské a přípravě sushi a několikadenním kurzem vykrajování ovoce a zeleniny. S lehkostí zkušeného profesionála zvládá i složitou přípravu steaků, od marinování až po výdej přesně v té úpravě propečení jak je hostem objednán.
Lubomír Šorm
Odborník s desetiletou gastronomickou praxí v zahraničí - konkrétně na Britských ostrovech, vyškolen francouzskými kuchaři. Držitel ocenění dvou Rossetů, jako šefkuchař hotelu Falcon v Jižním Walesu.
Bohuslav Zavřel
Vyučil se číšníkem UŠO Poděbrady. V roce 1982 začal pracovat v restauraci NA ROZVOJI jako číšník. Od roku 1997 (s menší přestávkou 18 měsíců, kdy pracoval jako kuchař), zde působí jako vedoucí.
"Má práce a vaření je mým koníčkem. Můj profesní život je restaurace ROZVOJ."