Naše porota

          Jan Smutný                Tomio Okamura              Karel Herčík

   poslanec parlamentu ČR        viceprezident AČCKA                 historik

Odborníci nominovaní partnerskými restauracemi:

Jaroslava Ptáčková

- provozovatelka restaurace Koliba, kavárna v Maštali a pizzerie Nostra.
V oboru gastronomie se pohybuje díky své rodině již od 15let. Od roku 1999 podniká v hostinské činnosti. Provozuje již 5. rokem restauraci Koliba, kavárnu v Maštali v Sobotce a nově také pizzerii Nostra v Mladé Boleslavi.

Rostislav Janda

Po vystudování gastronomické školy v Liberci a získávání zkušeností v malých restauracích, prošel i známé podniky v regionu.  Začínal s rozjezdem hotelové restaurace Galatea, vařil řadu let v Dětěnicích, poté v restauraci Golf v Mladé Boleslavi a svoji pouť prozatím přerušil s návratem do restaurace Galatea. Jeho oblíbená část kulinářství spočívá ve studené kuchyni, kde se může opřít o zkušenosti z kuchyně francouzské a přípravě sushi a několikadenním kurzem vykrajování ovoce a zeleniny.  S lehkostí zkušeného profesionála zvládá i složitou přípravu steaků, od marinování až po výdej přesně v té úpravě propečení jak je hostem objednán.

Lubomír Šorm

Odborník s desetiletou gastronomickou praxí v zahraničí - konkrétně na Britských ostrovech, vyškolen francouzskými kuchaři. Držitel ocenění dvou Rossetů, jako šefkuchař hotelu Falcon v Jižním Walesu.

 

Bohuslav Zavřel

 

Vyučil se číšníkem UŠO Poděbrady. V roce 1982 začal pracovat v restauraci NA ROZVOJI jako číšník. Od roku 1997 (s menší přestávkou 18 měsíců, kdy pracoval jako kuchař), zde působí jako vedoucí.

"Má práce a vaření je mým koníčkem. Můj profesní život je restaurace ROZVOJ."